Wednesday, 9 November 2011

10 NOVEMBER 2011

Hi , Assalamualaikum Wabarakatuh :) Alhamdulillah masih lagii berkesempatan untuk menulis di blog nih XD Btw , mintak maaf sgt-sgt sbb lama tak post kt blogg nih . Kerana busy di sekolah di akhir-2 tahun nih , byk program di sekolah . Maklumlah sekolah dh nak habes , kena lah byk sikit kerjaaaa . Haaa , tau tak apa maksud topik di atas ?Tarikh ini paling bersejarah dalam hidupp aku , tarikh ini jugak tarikh yang aku mula menjejaki muka bumi ALLAH iniii , ibu aky yang melahirkan aku dgn penuh kasih sayang , dgn penuh kesakitannn dn dgn penuh berdarahhh , InsyaALLAH semoga umur aku dipanjangkan oleh ALLAH SWT . Amiin Ya Robbal Alaminn :) Tarikh ini sgt bermakna sgt untuk akuu , aku happy bila tarikh ini muncul juga dlm hidup akuu :) Aku hargaii juga wish korang kt akuuu :( Nak bagii hadiah pon takpe , taknak pon takpee :) Yang penting wish korang kat akuu , aku hargaiii sgt-2 :) Sekarang kt facebook , dhaa 120 wish akuu , gila happy gilaa doehhh InsyaALLAH aku akan bertemu lagii tarikh ini tahun depan jikalau umur aku dipanjangkan lagiii , Aku pon nak hidup panjang kt bumi iniii , itu pon diizinkan oleh ILLAHI lagiii . Aku akn berdoa kpd ALLAH untuk memanjangkan umur . InsyaALLAH eayh . Korang pon doa jugak lhaa yaaa . Okeyy , setakat ituu sahajaa yaaa.Minta maaf sebab tak post banyak-banyak sbb takde idea.That's all.Kbaiii.Assalamualaikum:)Jumpa lgi


Monday, 10 October 2011

FINAL EXAM ._____.

Assalamualaikum, ya Allah ya ampun ya Robbi. lamanya aku tak update blog. bukan setakat tak update siap dengan tak jenguk langsung pon. blog ni ibarat habis madu, sepah dibuang . Hehe . Malas sgt nak update blogg .Sebab minggu neh nak dah nak exam . Final exam pulakk tuh. Aduyai . Kalau aku lulus final exam neh. aku akan pidah sekolah doh  . Bndar darulaman atau tatar je lah xD . Hohoho . Tapii aku neh pegi bbd doe . Lagiii best :) Final exam neh akn menentukan sekolah mana yang aku akn pindah . hoohoh . Ak taknak pegi sekolah tuh lagii . Bosan dan ganas tambah ada budak-2 gengster :) Lepas exam. ade pertandingan luar musim . pemilihan atlet  bola sepak atau lari pecutt . Confirm aku nak masuk tuh :) Kakak aku exam and the aku pulak exam . Hohoh.Exam neh confem susah nak buat . Tambah-2 lagii pelajaran al-azhari :) Aduhhh . lagii lah buat aku mabukk nak buat tuh :) susah derr . kalau pelajaran akedemik tuh . takpelah jugakkk . InsyaALLAH aku buleh buat sume kertas final exam .Hahah . Kalau aku lulus . buleh lah mintak keluar pegi City Plaza ngn kawan. Hehe :) Okey lah :) iitu je lah aku nak post kalii neh :) Taknak post bnyak-2 . Keliru nantii korang bace . okey eayhh :) Assalamualaikum . Kbaii :) Jage diri baik-2 aww :D Doakan aku semoga berjaya dalam final exam mingguu neh . Doa korang sgt diperlukan untuk membantu aku . Byeee :)

Thursday, 8 September 2011

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum semua , haha , tak lambat lagii kan aku nak wish raya kan kat korang . baru 9 hari raya . kehkeh . Lame dah aku tak tulis blogg . Hehehe . Malas dowh . hehe . Hari neh aku nak tulis blogg and nak masokkkan gambar raya . Hehe . Okeh  . Korang dpad duit raya banyak ke ? Aku besa-2 macam neh pon dapat lagii dowh . Dibawah neh koleksi-2 gambar hari raya , dan gambar aku pon ada . Poyo nak mampus !


Gambar diatas neh paling poyo . gambar di hari pertama raya . Saja-2 nak ambil gambar .
haha . Buh dalam facebook , buat profile picture .K , baju raya aku tahun neh warna hijau eayh .


Yang ini pulak bersalam - salaman . Bermaafan dengan ibu bapa .
Memang begitu lah kalau tibanya Hari Raya . Dengan salamm . Hehehe . 



Itu diaaa . pasangan ' suami isteri ' bercium dan bersalaman antara satu sama lain . 
memintaa maaf . hehe . sori gambar agak blurr yang nih  . sempat ta sempay nak tangkap . hehehe




Adek dengan kakak yang hensem dan cantik atau manis . 
hehe  . Semapt lagii nak posing . Btw . cantik oww edit dan yang camera man tuh tangkap . huhu XD


Tuddiiiaaa , awek cun ooooh ! sayyida nafisa .
so cute . Pandai posing arr hang adek ooiiiii ! haha . aku yang tangkap neh . 
pandai senyum dalam kereta , kehkehekeh 


Okeh . model terkenal di dalam keluargaa akuu . Budaknyaa sngat cute and suka senyum .
heheh ! Model terkini bayi sayyidaa nafissaaa. HAHAHAH ! :-)


 Okeh . ibu dan anaknyaa . Masa neh pi beraya . Sempat lagiii nak pose .
Cantiknyee mak aku neh kan . *perasan gila akuu neh* hehe , sekejap je pon nak persan tuh . XD

 

Woii . korang buat ape neh . ooo , style korang eayh . HAHA . 
okeh-2 aku faham ape yang korang buat . XD . Sangat hebat ape yang korang buat tuh .
HAHA ! 


Okeh . Setakat ituh saja aku nak upload kat blogg aku . Nak tengok selanjutnyaa tengok at facebook aku ookehh.  Zul Fahmy . Heheeh . Okeh . Selamat hari raya sekali lagii . 
Assalamualaikum . Kbyee . Take care korang . 


Sunday, 28 August 2011

Tak Tawu Nak BuatTitle Apew ! (:

HeyHeyHey (: ! Aku nak mintak maaf if ade wat kaurang terase or tersilap kate ! Sebenarnyer memang banyak kowd , tp aku tak tawu (; Selase or Rabu da boleh party ! Bagi budak lelaki , dengan rambowt mohawk ! Dengan dak perempuan aku tak tawu lah . Manelah tawu , tak pakai baju ker an ==' Trend ! Makan lah banyakbanyak . Biar gemock , baru best . And , datang awh umah aku . Kalau datang , makan goreng pisang denagan duet ! Banyak mak aku kasi duit ! Awhhh . 20 sen ! Banyak an ? Okeyh hubby and lubby ! Bubye . Maaf Zahir Dan Batin . Like if kaurang paham ! ^^ Aku un tak paham apew aku tulez (: ==' Sapew yang tak tag uh , aku sorry lah yer . Aku un tak ingat sangat . Raye sakan lah kate kan ^^

Tuesday, 12 July 2011

SUNYI :(

hai suma , sowi lama ta post blogg . besa lah . exam katakan , tpi mcm tuh lah , gagal jugaa , ha , baca lah post yang zul buat nieh -------> (sunyi tanpa mesej dan col . huh . bosan pon ada di dalam diri aku pon . hurm :( exam pon teruk sikit , henset pon kena rampas lawh . huhu , i was failed in exam . so sad , aku tidak dapt menggembirakan ibu bapa aku , sakit hati pon ada , dowh . pelaharan akedemik 2 saja ta lulus . sejarah dan bm . huhuks . pelajaran tuh sgt senang bgi aku , tapi aku  ta boleh bgi dapat A ! 





ha , mcam nieh lawh ,
gagal , gagal , gagal dan gagal . tapi aku ta nak mcm nieh . aku nak lulus suma .
guru kelas aku kata , aku nieh disiplin terok skit , 
mcm aku ta bengang  bila guru cakp mcm tuh , -,-
aku rasa malu lawh . mak & bapa mana ta bengang dan marah kan 
balek tuh . kena sound lah . tuh yg aku ta maw tuh . len kali , aku kena lah belaja lebih keras lagi . keh .
hari nieh pown aku ta pegi sekolah . huhu . amek cuti lawh . dua hari pulak tuh .
so , duduk umah sorang - sorang  main facebook & baca buku dan tido !
haha ! tido - tido . aku nieh bukan apa , bukan suka bagi mak & bapak aku malu ,
tapi . dah ta lulus  . nak buat gena noh . 
oukeh lah . itu saja lah aku nak post pon . so , len kali lah aku post keh . 
oukeh . byeee , see u anytime .
assalamualaikum . .
take care yea . 

wrired by : SetanMings ~ ~

Thursday, 2 June 2011

Ass Hole !

She : Hey  you
Me: Hey
She : Nak couple boleh ?
Me : erkk pasai apo hang nak couple ngan cek ?
She : sebab you handsome
Me : Yeahh ! ur the mos stupidlavida. Mintak coup ngan aku sebab aku handsome -..- STUPID FUCKING BITCH !

Thursday, 14 April 2011

Esk TOURNAMENT .

esk t0urnament futsal . peringkat negeri d0wh . perghh ! ! ! actually . nk lwan nieh ,
mmg xsngkaa . esk dh t0urnamnet . ermm . huhu . d0akan aquwh sm0ga bejaya k .
bt lah yg trbaek nt0k psukan BP . huh ! ! pkai kasut futsal lah . ksut NIKE . huhu .
men bek lek l0k k . HAHA ! ! Bg mnang . lpas negeri , pringkat kbangsaann ,
hbih tuh . antrabangsa . huhu . cita-2 aquwh . pegi ke antrabngsa , ta antarabngsaa .
kbngsaan . huhu ! ! !hrp2 cita2 tuh . dpt dipenuhi 0leyh aquwh lah . . nk hrumkn
nma sk0wla lah ktakan , huhu . . .


0ukeyh lah . stkat ituwh sjaa nk sya lp0rkn .
lme dh x update bl0gger syaa nieh . 
ngee ~ ~ ~ ~


writed by : Zul Fahmi