Thursday, 8 September 2011

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum semua , haha , tak lambat lagii kan aku nak wish raya kan kat korang . baru 9 hari raya . kehkeh . Lame dah aku tak tulis blogg . Hehehe . Malas dowh . hehe . Hari neh aku nak tulis blogg and nak masokkkan gambar raya . Hehe . Okeh  . Korang dpad duit raya banyak ke ? Aku besa-2 macam neh pon dapat lagii dowh . Dibawah neh koleksi-2 gambar hari raya , dan gambar aku pon ada . Poyo nak mampus !


Gambar diatas neh paling poyo . gambar di hari pertama raya . Saja-2 nak ambil gambar .
haha . Buh dalam facebook , buat profile picture .K , baju raya aku tahun neh warna hijau eayh .


Yang ini pulak bersalam - salaman . Bermaafan dengan ibu bapa .
Memang begitu lah kalau tibanya Hari Raya . Dengan salamm . Hehehe . 



Itu diaaa . pasangan ' suami isteri ' bercium dan bersalaman antara satu sama lain . 
memintaa maaf . hehe . sori gambar agak blurr yang nih  . sempat ta sempay nak tangkap . hehehe




Adek dengan kakak yang hensem dan cantik atau manis . 
hehe  . Semapt lagii nak posing . Btw . cantik oww edit dan yang camera man tuh tangkap . huhu XD


Tuddiiiaaa , awek cun ooooh ! sayyida nafisa .
so cute . Pandai posing arr hang adek ooiiiii ! haha . aku yang tangkap neh . 
pandai senyum dalam kereta , kehkehekeh 


Okeh . model terkenal di dalam keluargaa akuu . Budaknyaa sngat cute and suka senyum .
heheh ! Model terkini bayi sayyidaa nafissaaa. HAHAHAH ! :-)


 Okeh . ibu dan anaknyaa . Masa neh pi beraya . Sempat lagiii nak pose .
Cantiknyee mak aku neh kan . *perasan gila akuu neh* hehe , sekejap je pon nak persan tuh . XD

 

Woii . korang buat ape neh . ooo , style korang eayh . HAHA . 
okeh-2 aku faham ape yang korang buat . XD . Sangat hebat ape yang korang buat tuh .
HAHA ! 


Okeh . Setakat ituh saja aku nak upload kat blogg aku . Nak tengok selanjutnyaa tengok at facebook aku ookehh.  Zul Fahmy . Heheeh . Okeh . Selamat hari raya sekali lagii . 
Assalamualaikum . Kbyee . Take care korang .