Monday, 10 October 2011

FINAL EXAM ._____.

Assalamualaikum, ya Allah ya ampun ya Robbi. lamanya aku tak update blog. bukan setakat tak update siap dengan tak jenguk langsung pon. blog ni ibarat habis madu, sepah dibuang . Hehe . Malas sgt nak update blogg .Sebab minggu neh nak dah nak exam . Final exam pulakk tuh. Aduyai . Kalau aku lulus final exam neh. aku akan pidah sekolah doh  . Bndar darulaman atau tatar je lah xD . Hohoho . Tapii aku neh pegi bbd doe . Lagiii best :) Final exam neh akn menentukan sekolah mana yang aku akn pindah . hoohoh . Ak taknak pegi sekolah tuh lagii . Bosan dan ganas tambah ada budak-2 gengster :) Lepas exam. ade pertandingan luar musim . pemilihan atlet  bola sepak atau lari pecutt . Confirm aku nak masuk tuh :) Kakak aku exam and the aku pulak exam . Hohoh.Exam neh confem susah nak buat . Tambah-2 lagii pelajaran al-azhari :) Aduhhh . lagii lah buat aku mabukk nak buat tuh :) susah derr . kalau pelajaran akedemik tuh . takpelah jugakkk . InsyaALLAH aku buleh buat sume kertas final exam .Hahah . Kalau aku lulus . buleh lah mintak keluar pegi City Plaza ngn kawan. Hehe :) Okey lah :) iitu je lah aku nak post kalii neh :) Taknak post bnyak-2 . Keliru nantii korang bace . okey eayhh :) Assalamualaikum . Kbaii :) Jage diri baik-2 aww :D Doakan aku semoga berjaya dalam final exam mingguu neh . Doa korang sgt diperlukan untuk membantu aku . Byeee :)

No comments:

Post a Comment